top of page
20221122_150242 (1)_edited.jpg

WELKOM bij Contrapunt!
Met een QR-code op uw postmailing, legt u een link van offline (papier) naar online (het internet). Wie de QR-code scant met zijn/haar smartphone, wordt automatisch geleid naar uw website.

U maakt er best een gewoonte van om uw QR-code te personaliseren en uw prospecten/klanten te sturen naar een webpagina die hen aanspreekt met voornaam en naam.
Zo wordt uw boodschap op het wereldwijde web toch persoonlijk, en dat spreekt aan. Wie persoonlijk wordt aangesproken, zal veel gemakkelijker verder lezen én reageren.
Als de QR-code bovendien leidt naar een webpagina die ook nog eens interactief is (zoals het contactformulier onderaan deze pagina), maakt u het de bezoeker bovendien gemakkelijk om te reageren én is de respons meetbaar.

In plaats van de QR-code te scannen, kan men ook zelf surfen naar de url die op de postmailing onder de QR-code staat. Dat is handig voor wie geen smartphone heeft. Dan komt men terecht op een algemene niet-gepersonaliseerde webpagina (zoals u nu op de website van Contrapunt bent terecht gekomen).

Kan u hulp gebruiken om uw QR-code te personaliseren en postmailings te integreren in uw mediamix? Bel ons op 016/35.34.78 of stuur een e-mail naar melissa@contrapunt.be (of gebruik onderstaand contactformulier) en wij nemen met u contact op. 

 

Wenst u zich eerst even in te lezen alvorens af te spreken?
Dat kan op: www.contrapunt.be/postmailingsindemediamix

Contacteer ons

Bedankt voor de inzending!

bottom of page