top of page
Diensten van Contrapunt
advies bij mailhandling
ADVIES BIJ MAILHANDLING


Uw drukwerk gaat straks op de post. Hebt u vragen over hoe u uw postmailing het best aanpakt? Zo efficiënt mogelijk en voor de best mogelijke prijs?


Bij Contrapunt helpen we u graag verder, van verzinnen tot verzenden
Als postkaart, onder omslag of onder folie.

Ook voor kleine oplages kan u rekenen op competitieve prijzen.

postbegeleiding en optimalisatie
Hoe optimaliseer je portkosten? Via Contrapunt!
Advies over de technische specificaties van uw mailing
Wij helpen u bij de personalisatie van uw drukwerk
het meest trendy relatiegeschenk? Degepersonaliseerde powerbank!
1 brochure of een stapel brochure verzenden? Contrapunt!
OPTIMALISATIE PORTKOSTEN


Portkosten wegen zwaar door op de kosten van een direct mailing.

We maken er bij Contrapunt een punt van om de portkosten zoveel mogelijk te optimaliseren. Zo bent u zeker dat u voor uw postmailing het meest voordelige porttarief betaalt. Dat vraagt wel wat voorbereiding. Betrek ons daarom zo vroeg mogelijk in het beslissingsproces, liefst nog voor alle drukwerk is gedrukt.

Contrapunt is bovendien gecertifieerd voor het gebruik van Mail-ID voor reclame- én administratieve zendingen (> 500 st.). We printen een Mail-ID barcode boven het adres waardoor u stevig bespaart op de portkosten.
Wij zorgen zo nodig voor een pre-validatie bij bpost zodat u op voorhand een indicatie hebt van de portkosten, en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Ook drukwerkgewijs kan u op ons rekenen zodat uw postmailing net in die lagere portkostcategorie terechtkomt. Voor grote oplages kan dat tellen in uw portemonnee!  

DRUKWERKBEGELEIDING

 

Contrapunt begeleidt u stap voor stap in de keuze van uw drukwerk.

We adviseren u over technische specificaties, formaten, papierkwaliteit en -dikte, en het aantal elementen in uw mailing.
Welke type omslagen gebruikt u best om de handling zo efficiënt mogelijk (en dus het goedkoopst) te laten verlopen? Hoe moet die envelop eruitzien wil ze conform zijn met de richtlijnen van bpost? De regels van bpost veranderen vaak maar voor Contrapunt zijn ze dagdagelijkse realiteit.

We zijn voorstander van personalisatie van uw drukwerk omdat personalisatie werkt. U leest toch ook aandachtiger uw post als u persoonlijk wordt aangesproken? Naar efficiëntie toe is personalisatie onder de vorm van Barcodes en QR-codes op uw drukwerk dan weer interessant. Vraag ernaar en wij lichten dat graag toe.  


Dan is er ook nog personalisatie van relatiegeschenken, of dat nu over jaarkalenders en doosverpakkingen gaat of pralines, USB-sticks, powerbanks en Secrids, bij Contrapunt bent u aan het juiste adres! 

FULFILMENT

Een vlotte interactie met uw klanten is van cruciaal belang voor de verkoopcijfers.

Uw klant vraagt 1 brochure of een stapel brochures? Snel reageren is de boodschap want als uw service niet goed is, wat zegt dat over uw product/dienst?  
Stuur ons - dagelijks of wekelijks  - uw excel-lijst met aanvragen voor 10:00u en we zorgen nog dezelfde dag voor de verzending.

Of stuurt u uw klant een papieren vragenlijst of responskaart?

Contrapunt regelt het fulfilment en u slaapt op beide oren.. 

U kan uw materiaal bij Contrapunt in beheer geven en kan van op afstand de stock bekijken
STOCKBEHEER

U doet regelmatig postale mailings? Of u beschikt zelf niet over voldoende  opslagruimte? Contrapunt beschikt over 2 magazijnen om uw materiaal (briefpapier, omslagen, catalogi, promotiemateriaal,...) op te slaan.
Via een log-in kan u steeds vanop afstand een geactualiseerd overzicht van het beschikbare materiaal opvragen.

BELANGRIJK! Sinds 2018 is de privacy wetgeving veranderd. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste alle informatie over de privacywetgeving en andere DM topics. Ook onze speciale dm promoties zult u langs deze weg kunnen ontvangen.

( geen paniek, wij sturen u maximaal 3 nieuwsbrieven per jaar)

bottom of page